Etkinliklerimizden Görüntüler

Felsefemiz

Buta Azerbaycan Tanıtım Evi, Azerbaycan kültürünü yayma ve yaşatma derneğinin çalışmaları çerçevesinde gösteriler, konserler, söyleşiler, seminerler, yarışmalar, eğitimler gibi etkinlikler düzenlemek amacıyla kurulmuştur. Bünyesinde barındırdığı Buta Baku Cafe ile Azerbaycan mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyimleme imkanı sunarken bir yandan kültürel faaliyetlerini sürdürmeyi amaçlamaktadır.

Konumumuz

Sizi şehir hayatının yoğunluğundan bir nefes almaya davet eden, doğasıyla Ankara’nın en güzel parklarından biri olan Haydar Aliyev Parkı’nın içinde konumlanan Buta Azerbaycan Tanıtım Evi ve Buta Baku Cafe ile kültür, sanat etkinliklerini ve Azerbaycan’ın dillere destan lezzetlerini manzaraya karşı tadın!

Ankara Batıkent’te bulunan yerleşkemizin detaylı ulaşım ve iletişim bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz!

100. Yıl Etkinlikleri

Azerbaycan’ın 100. yıl etkinlikleri kapsamında yapılan konserlerden yakaladığımız görüntülerden birkaç kare.

Buta Baku Cafe

Azerbaycan mutfağının eşsiz lezzetlerinin dünya mutfağıyla harmanlandığı zengin menüsü ile Buta Baku Cafe sizleri tanıdık ve yeni tatları deneyimlemeye davet ediyor. Güzel park manzarası ile dinlendirici, sürekli güncellenen kütüphanesi ile eğitici ve kültürel etkinlik programları dahilinde canlı performanslar, film gösterimleri ve seminerler eşliğinde sizlere bir ziyafet sunmayı amaçlıyor.

Rezervasyon Yapın

Hızlıca rezervasyon yapmak için bizi telefonla arayabilirsiniz:

+90 312 251 5859
+90 555 144 3020

Haydar Aliyev Parkı
Uğur Mumcu Mah. Batıkent
06370 Yenimahalle

Ankara, Türkiye

Kurucumuz:

 

Nurlan Yusifov, Azerbaycan Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği’nin kurucusu ve başkanı olarak, bu derneğin bünyesinde oluşan Buta Baku Cafe’de sizleri kültür sanat etkinlikleriyle birlikte Azerbaycan mutfağının eşsiz yemeklerini deneyimlemeye davet ediyor!